אחוזת שייקספיר – מבנה אבן מעוצב ויפהפה ממוקם ברחוב שקט בכפר ורדים, במעלה גבעה המשקיפה על נוף הגליל המערבי. אחוזת נופש מפנקת ויוקרתית.
באחוזה יש 2 מפלסים מרווחים מאוד. חדרי שינה מפוארים. אחד בקומת הכניסה עם חדר רחצה מפואר כולל ג'קוזי מפנק. מיטה זוגית מרווחת ומסך LCD , שידה יוקרתית ומרחב ענק בחדר.
בקומה העליונה יש עוד חדרי שינה יפיפיים , כל אחד בעיצוב ובגוונים שונים. בכל חדר מיטה זוגית מעוצבת, שידות, ארון בגדים, מסך LCD מחובר לכבלים. חדר רחצה מרווח משותף לחדרים. בקומה העליונה יש יציאה למרפסת ענקית יפיפייה מול נוף מדהים.
הירידה לקומת הכניסה דך גרם מדרגות יפהפה ומעוצב. למרגלותיו עמדה של פלייסטיישן מחובר למסך LCD ענק וכולל נגן DVD . קצת הלאה ממוקם שולחן סנוקר ענק ומקצועי.
סלון מפואר עם מקרן וידאו ומסך ענק שיורד מהתקרה ונגלל כשאין בו צורך. מערכת סלון יוקרתית ופינות ישיבה מעוצבות. מטבח גדול מאוד ומאובזר קומפלט. במרכז המטבח יש פינת אוכל מרווחת ומעוצבת.
מהסלון יש יציאה לחצר המטופחת של האחוזה. פינות עם פרחי נוי ומדשאה מטופחת, בריכה פרטית יפיפייה, מסביב הבריכה יש רצפת עץ איכותית, מיטות שיזוף מפנקות ופינת ישיבה. בריכת ג'קוזי ספא ותאורה לילית יפיפייה סביב הוילה.
אחוזת שייקספיר מיועדת לנופש יוקרתי ומפנק למשפחות ולקבוצות קטנות. באחוזה ניתן לערוך מסיבת רווקות ואירועים סולידיים.
מלבד חווית הנופש באחוזה, יש אטרקציות לילדים ואתרי טבע ומקומות בילוי נוספים בקרבת מקום.
אחוזת שייקספיר – לנופש איכותי ומפנק בגליל המערבי. |